Živa center

Živa Center

Ciklus DELAVNIC "BITI ŽENSKA" - aktivacija ženske seksualne energije - jesen 2019

Četrtki, 18h - 21h,

Cena: 50 €, če se prijavite na vse 4 delavnice je cena vseh 4-ih delavnic 175 €

Na delavnicah se bomo ukvarjale s številnimi temami, ki jih najdete opisane pri naslovu: AKTIVACIJA ŽENSKE SEKSUALNE ENERGIJE.  

 

26.9. OSNOVNI PRINCIPI ŽENSTVENOSTI, kako z enostavnimi vajami, ki ne zahtevajo posebej oddeljenega časa, prebudimo svojo ženstveno in primarno libidinalno energijo energijo

Del ženstvenosti so lepota, mehkoba, sočnost, srčnost in senzualnost. Ženstvenost bomo prebujale z enostavnimi tehnikami, ki jih bomo vključile v hojo in oblačenje, namesto klasičnega make upa si bomo privoščile energijskega, pomagale nam bodo vaje notranjega nasmeha, vaje za mišice medeničnega dna, energijsko povezovanje in hormonska aktivacija.


17.10. ORGAZMIČNA PODROČJA, VAJE ZA VAGINO, ANUS IN PRESREDEK

Da postanemo ženske orgazmične in izpolnjene potrebujemo nekaj navodil glede uporabe našega telesa. Kako s PK mišicami strasti vzpodbudimo in obudimo orgazem in kako delujejo orgazmična področja: ščegetavček, prsne bradavice, G točka in ECSF točka? Tudi anus in kundalini žleza sta pogostokrat veliki neznanki v našem spolnem življenju. Kako odkrijemo svojo ženstvenost po poti receptivnega užitka?


14.11. JONI JAJČKI IN MASAŽA MATERNICE

Žadasti ali joni jajčki so poldragi neporozni kamni, oblikovani in zaobljeni v obliko jajčka, ki jih ženske nosijo v vagini in z njimi delajo vaje. Jajček ni namenjen le dvigu libida, ustvarjanju močnejših in daljših orgazmov in utrjevanju mišic medeničnega dna, ampak je tudi skrivnostni pripomoček za duhovno transformacijo, regeneracijo življenjske energije in prebuditev energije jin. Joni namreč ni le ime za vagino, ampak je simbol za sveti prostor, ki poraja življenje. V ta namen se bomo posvetile tudi naši maternici.


5.12. POVEZAVA S PREDNICAMI, VLOGA ŽENSKE V ČASU OSAMLJENOSTI IN V PARTNERSTVU, MEDITACIJA ZA MAMO, "ZLATA NIT" 

Ženska ima lahko dober partnerski odnos, če spoštuje svojo mamo. Kako se povežemo z mamo, prednicami in obudimo ljubezen ter opustimo zamere? Meditacija za mamo nam bo pomagala pri priklicu spoštovanja.
Meditacija "Zlata nit" je kanalizirana meditacija za aktivacijo ženske moči. S posebnim gibanjem medenice, trupa in vratu in hkratno notranjo stimulacijo mišic vagine in anusa omogočimo kroženje življenjske energije po celem telesu. Izvajanje meditacije omogoča dnevno regeneracijo. 

Več informacij in prijave: info@zivacenter.si ali 041 404773, Mirjam M. Korez, univ. dipl. biologinja, www.bitizenska.org

Individualni tretmaji "BITI ŽENSKA" 

Po dogovoru, 1h-1,5h, 60 €, pokličite 041404773