Informacije in svetovanje pri čiščenju Marjan Korez, 031 857790.
Uradna stran dr. Hulde Clark.
Svetovanje pri čiščenju parazitov poteka skozi ciklus štirih enournih refleksnih masaž, ki potekajo enkrat tedensko.
Med refleksno masažo se izvaja diagnostika, prehransko svetovanje ter tretma z Zaperjem.
Če iščete le izdelke - zelišča, jih lahko naročite na uradni strani dr. Hulde Clark.

Kaj je terapija po dr. Huldi Clark?

To je proces samozdravljenja, ki ga je sestavila dr. Hulda R. Clark, zdravnica iz Kanade, ki je odkrila da 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov v telesu.

Proces samozdravljenja je mišljen tako, da ko odstranimo parazite in patogene snovi iz telesa, se prične samoregeneracija in se telo z lastnim imunskim sistemom in funkcijami povrne v zdravo stanje delovanja. Obremenitev zaradi parazitov in strupenih snovi postane z leti ali po stresnih situacijah preobremenjujoča za telo, ki ne zmore več normalnih funkcij, zaradi česar se pojavijo bolezni in slabo počutje. Očiščenje telesa je treba izvesti s sestavinami, ki niso za človeka strupene in ki ne poškodujejo telesa.
 
Kaj so paraziti?
 
To so majhni organizmi, ki vstopijo v naše telo skozi telesne odprtine, rane in dihala, iščejo zavetje in hrano za svoje bivanje in razmnoževanje. Paraziti nam škodujejo direktno ali indirektno; razen da spremenijo kemične funkcije telesnih procesov, poškodujejo tkiva in odvzemajo hranila, nas zastrupijo s snovmi, ki jih izločajo v svojih procesih.
Paraziti so nosilci bakterij, virusov in glivic. Paraziti, povezani v skupine patogenov, so vzrok večine naših bolezni in vplivajo na naše psihično počutje.
 
Kako odstraniti parazite?
 
 1. Izvesti je treba vsaj enega od programov:
  1. čiščenje prebavnega sistema,
  2. čiščenje parazitov; zelo učinkovito proti kandidi!
 2. nadaljujete z:
  1. čiščenje jeter,
  2. čiščenje ledvic,
  3. čiščenje težkih kovin.
 3. Istočasno v toku zgornjih programov uporabljajte:
  1. elektronsko napravo Zapper (frekvenca 32 000Hz),
  2. ekološko vegansko dieto,
  3. ekološko naravno kozmetiko (mila, zobne paste, kreme….),
  4. ekološka čistila za posodo in za dom,
  5. klistir (ali se naročite na kolonik),
  6. tedensko refleksno masažo stopal.
 
Pri čiščenju parazitov se lahko pojavijo razstrupitveni simptomi, ki pa niso nevarni. Ko učinkovine uničijo parazite, se sprostijo v njih nakopičene bakterije in virusi, ki dajejo iste simptome kot bolezen, vendar jih imunski sistem in zelišča v nekaj dneh uničijo.

Pomemben spremljevalni postopek je kolonik (izpiranje debelega črevesja z vodo). Marjan Korez je bil prvi v Sloveniji, ki je leta 1997 pridobil izobrazbo in pričel z izvajanjem kolonika. 
Zakonodaja v Sloveniji pred 20. leti je bila bolj demokratična kot danes. Ker je bil kolonik nova praksa čiščenja in ni bila razvrščena v klasifikacijo zdravilnih praks, je bila seveda dovoljena. Kar ni prepovedano, je v demokratični družbi dovoljeno.
Kolonik so čez par let uvrstili na seznam zdravilnih praks in izvajalci smo imeli redne sanitarne inšpekcijske preglede. Stranke pa dobre storitve.
Leta 2011 pa se je pomembnemu slovenskemu zdravniku zahotelo prepovedati to neškodljivo dejavnost, o kateri nima pojma, saj jo imenuje pregled.
Kolonik so izbrisali iz zdravilskih praks in napotili inšpektorje, da zatrejo delovanje teh nekaj entuziastov v Sloveniji. Kolonik zdaj ni razvrščen v zdravilne prakse, tako kot pred 20. leti, vendar je zdaj praktično prepovedan.
Slovenija, dobrodošla v inkvizicijskem srednjem veku!
Kolonik je dovoljen v vsej EU in ponekod tudi financiran iz zdravstvenega zavarovanja.
 
 
 
   
 
Izdelava spletnih strani e.orbit   

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

Keywords: ključne besede:

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje