VRHUNSKO OBLIKOVANJE OBRVI

Oblikovanje obrvi pri mojstru ličenja ni kozmetični poseg ampak umetnost, ki presega običajno kvaliteto tovrstne konvencionalne kozmetične usluge.

Če so oči zrcalo duše, so obrvi okvir zrcala! Lepo in harmonično oblikovane obrvi predstavljajo tretjino dobrega videza. Prvo tretjino zaseda naravno negovana in zdrava koža. Tretji delež pa pripada samemu ličenju.
Pri oblikovanju obrvi gre za poudarjanje lepote obraza ali celo za hiter »lifting«.

Pogled se odpre, teža in utrujenost na obrazu zbledita. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Ker obrvi ob vztrajnem puljenju čez čas prenehajo rasti, je oblikovanje zelo pomembno tudi za mlada dekleta.

Mirjam pri oblikovanju upošteva anatomijo obraza in sledi principu harmoničnih razmerij, predvsem pa v večini primerov ohranja njihovo naravno širino. Pri tem delu ji pomagajo njen študij biologije (poznavanje anatomije), študij alternativne medicine s področja »branja karakternih lastnosti ljudi« iz obraznih potez in risanje.  

 

Kako se pripravite na obisk pri Mirjam?

Pustite si rasti obrvi približno dva tedna. Večja poraščenost – boljši rezultat! Če ne zdržite, se lahko postopka lotimo tudi postopno! Obrvi se oblikujejo s pinceto. Voskanja in britja ne priporočam. Pinceta omogoča, da se izognemo hkratni rasti vseh dlačic, ki hitro pokvarijo naš videz. Tudi kasnejše vzdrževanje je veliko lažje, natančnost oblikovanja pa večja. Pri večji poraščenosti uporabljam le naravno sladkorno pasto, ki kože ne draži, je vodotopna in povzroča manj bolečin.

Kakšen je postopek?

1.  Čiščenje kože s tonikom Meta, Logona z antiseptičnim delovanjem.

2.  Boleč postopek in reakcijo kože Mirjam omili tako, pa področje okoli obrvi ohladi z ledom.

3.  Puljenje dlačic s pinceto ali naravno sladkorno pasto.

4.  Čiščenje kože s tonikom Meta, Logona z antiseptičnim delovanjem.

5.  Koža se umiri s pomočjo gela Aloja, Logona.

6.  Kremni korektor v svinčniku Sante je odlična podlaga za oblikovanje obrvi.

     Obrvi lahko oblikujemo na dva načina:
z Logoninim svinčnikom za oblikovanje obrvi. Barva je nevtralna oziroma rjavo – siva. Svinčnik je iz stisnjenega prahu in ne daje učinka  umetno in mastno začrtanih obrvi. Z dobro ošiljeno konico in drobnimi črticami zapolnimo vmesne prostorčke med dlakami in tako dobimo popolno obliko;
z uporabo senčila 71, Sante, ki obsega rjave, bakrene in bež odtenke, primerne tako za svetlolaske kot temnolaske s polpermanentnim barvanjem.

7.  Mirjam vam bo narisala osebno shemo z obliko in dolžino obrvi, ki ustrezajo vašemu obrazu.

8.  Pod najvišji del obrvi nanesemo kremno senčko v svinčniku za svetlobne točke – Highlighter 01 v srebrni ali 02 zlati barvi.

9.  Zadovoljstvo ob pogledu na pozitivno spremembo.

 

Naročite se na oblikovanje obrvi in permanentni make-up!
gsm: 041 404 773 (Mirjam)
mail: info@zivacenter.si

Cena:
Prvi obisk in oblikovanje s svetovanjem: 25 €
Oblikovanje obrvi: 20 €
Redno mesečno vzdrževanje obrvi: 12 €

Trajanje: 10 - 40 min

 
 
 
   
 
Izdelava spletnih strani e.orbit   

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

Keywords: ključne besede:

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje