V Živa Centru smo se po dolgoletnih izkušnjah odločili, da naredimo ušesne svečke po lastnem receptu. Narejene so ročno iz naravnih materialov. Za osnovo uporabljamo bombaž in čebelji vosek. V svečko je vstavljen tudi varnostni filter.
 
Ušesne svečke služijo tudi kot pripomoček pri aromaterapiji, pri čemer uporabljamo eterična olja, ki imajo biološki certifikat ECOCERT, dobavlja pa nam jih podjetje La-Source iz Francije. Naše ušesne svečke so narejene v Nemčiji in zadovoljujejo najvišje pogoje kvalitete in varnosti.

 

TRETMA Z UŠESNIMI SVEČKAMI

Na tretma z ušesnimi svečkami se lahko naročite v Studio zdravja v našem alternativnem centru, kjer boste v prijetni atmosferi in ob podpori izkušenega izvajalca lahko doživeli globoko sprostitev, regeneracijo in dobili uporabne nasvete.
Svečke za ušesa so uporabljala že starodavna ljudstva iz sibirskih step in ameriški Indijanci. Gre za obred z ognjem, ki so ga uporabljali pri iniciacijskih in medicinskih obredih.
Svečke za ušesa delujejo predvsem fizikalno. Lahek podtlak (učinek dimnika) in vibracijski valovi zraka v svečki, do katerih pride zaradi gibanja plamena, delujejo kot blaga masaža bobniča. To vodi do intenzivnega občutka prijetne toplote in do izravnave pritiska na področju ušesa, čela in obnosne votline - doživi se občutek "osvobajanja". Blaži glavobol, bolečine pri vnetju srednjega ušesa, šumenje v ušesih, stres in napetost. Te blagodejne koristi so plod 20-letnih izkušenj. Fizikalni učinek osebe pogosto takoj po uporabi opišejo kot prijeten občutek, ki blaži pritisk in bolečine predvsem na področju ušes in glave.
Z uporabo svečk se spontano odmaši zamašen nos in izboljša zaznavanje vonjav. Ker so ušesa po stari kitajski medicini povezana z ledvicami, se ta organ in z njim povezano emocionalno stanje (strahovi, stres) energetsko sprošča in obnavlja.
Celoten obred globoko sprošča in prinaša občutek varnosti in sreče, ki ga sicer le redko doživimo.
 
Ugodnosti pri uporabi in delovanje ušesnih svečk so splošno znane. Odlična knjiga na to temo je Mary Dalgleish & Lesley Hart: Ear Candling, ki jo lahko dobite na vpogled v alternativnem centru in BIO trgovini Živa Center.
 
Ušesne svečke ŽIVA CENTER lahko naročite v poljubni aromi: lavanda, citronela, citronovka (petit grain), ylang-ylang …

Med postopkom ušesnih svečk, se izvede tudi eregijska terapija Hatmara Metamorfoza.
Cena enournega tretmaja je 50€.

Tretma z ušesnimi svečkama izvaja Mirjam M. Korez. Naročite se z rezervacijo termina na 041 404 773.

 

 
 
 
   
 
Izdelava spletnih strani e.orbit   

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

Keywords: ključne besede:

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje

Vstopna stran in predstavitev Živa Centra: alternativni center, BIO trgovina, Studio zdravja, Studio naravne lepote Biti ženska

kolonik, terapija, astrologija, regeneracija, rebirthing, orientalski ples, bio prehrana, alternativno zdravljenje