Živa center

Živa Center

Prvi ekološki frizerski salon za nego las in lasišča v Sloveniji

Že od leta 2006 smo vodilni prodajalec ekoloških barv za lase in izobraževalni center za stranke in frizerje.
Tukaj si lahko natisnete izjavo o gibanju med občinami za obisk ekološkega frizerskega salona Živa, katerega obisk potrebujete, ker v vaši občini ni storitev, ki jih potrebujete za vzdrževanje vašega zdravja in lepote.


Mirjam M. Korez
Oglejte si video o ekološkem frizerskem salonu Živa!

Naročila na termin in svetovanje 041 404 773

Salon vodi in v njem svetuje univ.dipl.biol. Mirjam M. Korez
prej-potem
Primeri uspešnega rastlinskega barvanja las

Naročila na termin in svetovanje 041 404 773

Oglejte si številne primere "prej - potem" na naši Fb strani Zdravi lasje!

V Živa Centru imamo frizerski salon, kjer uporabljamo samo ekološke rastlinske barve za lase, šampone, regeneratorje, eko izdelke za oblikovanje las in ekološka olja ter zeliščne preparate za nego in izboljšanje las kot tudi lasišča. Pri prvem obisku boste deležni enournega osebnega svetovanja o rastlinskem barvanju in o odpravljanju morebitnih težav z lasmi in lasiščem, vsak obisk pri nas pa zajema oljenje s toplimi ajurvedskimi olji in masažo glave, čistilno masko, umivanje in fen frizuro. Pri nas se lahko tudi postrižete in oblikujete pričesko pri vrhunskih frizerkah.

Med samim barvanjem pa boste lahko čas izkoristili tudi v lepotilnem salonu za ekološko kozmetično nego, svetovanje za naravno nego in ličenje z ekološko dekorativno kozmetiko ter uporabo ekološke zeliščne savne s pilingom obraza in telesa.

Regenerirajte svojo energijo in osvojite novi koncept lepote z roko v roki z zdravjem in spoštovanjem ženskosti.        

Naročite se na:

Kdo so naše stranke?INDIVIDUALNE DELAVNICE

Rezervirajte si termin, kjer vas bomo naučili kako se sami pobarvate doma.

Kako razlikovati naravno od sintetične barve za lase? Kako lahko z naravno nego in naravnimi postopki pozdravimo lasišče, okrepimo lase, povečamo sijaj in povrnemo ali na novo ustvarimo volumen las? Kako se barvamo z rastlinskimi barvami? Kako z rastlinskimi barvami barvamo sive lase? Na vsa ta vprašanja bomo odgovorili v dvournem predavanju. Podrobno o delavnicah.

IZOBRAŽEVANJE ZA FRIZERJE

Izobraževanje za frizerje poteka v treh delih. Predavanje in svetovanje, spoznavanje barv in delo v našem salonu ter delo na modelih. Izobraževanje traja 3 dni. Na koncu izobraževanja dobite certifikat.

FINSKA IN ZELIŠČNA SAVNA

V našem salonu želimo strankam ponuditi oddih od vsakdanje naglice in ugodje. Ker je savna namenjena le našim strankam v salonu, jo boste imele lahko samo zase ali pa se boste sproščale v družbi prijateljice, mame ali hčerke.