Živa center

Živa Center

NEGA OBRAZA IN TELESA

V našem ekološkem kozmetičnem salonu uporabljamo najboljšo ekološko kozmetiko, ki združuje tradicionalno evropsko zeliščarstvo ali ajurvedo z moderno tehnologijo in nenehnimi inovacijami.
Salon vodi in v njem svetuje univ.dipl.biol. Mirjam M. Korez.
Naročila na termin in svetovanje 041 404 773.
Cenik storitev v ekološkem kozmetičnem salonu Živa.

Uproabljamo le ekološke certificirane kozmetične izdelkeLogona je bila prva ekološka blagovna znamka v Evropi z inovacijo na področju anti-age nege. Serija negovalnih izdelkov za vse tipe in stanja kož pa se je pred leti nadgradila še z prvo ekološko nego proti kuperozi s kliničnimi dokazi o učinkovitosti.
Heliotrop linija je izjemna nega za zrelo kožo, obogatena z zlatimi delci in mnogimi drugimi inovacijami. Ne moremo pa zaobiti naše novosti linije
You&Oil, ki ponuja eko rastlinske  Beauty shote: Botoks, Kisik, Kolagen, CBS in zeliščna mazila za kožo z aknami, psoriazo, dermatitisom, nohtnimi in kožnimi gljivicami.
Posebno mesto v našem salonu imajo tradicionalna ajurvedska Khadijeva zdravilna olja z zelišči za vse tipe kož, kot tudi maske za obraz v obliki zmletih zelišč z izjemnimi regenerativnimi učinki. 
Naša posebnost v  salonu je tudi ekološka depilacija z izdelki Acorelle, ki vsebujejo le drevesne smole, sladkorje in čebelje voske. Linija je nadgrajena z SOS oljem za pomirjanje kože po depilaciji in serumom za počasnejšo rast dlak in fluidom, ki preprečuje vraščanje dlak.
Heliotrop, You & Oil, Logona, Khadi in Acorelle dajejo vrhunske rezultate doma, kot tudi v kozmetičnih salonih.
 

Manikura, pedikura, depilacija, zeliščna in finska savna


Posebnost našega kozmetičnega salona je ročno izvajanje vseh neg in tretmajev.
Naše nege obraza vsebujejo površinsko in globinsko čiščenje, uporabo vrhunskih rastlinskih preparatov in mask, limfno drenažo in masažo.
Podaljšana nega pa vas razvaja z masažo rok in obraza s poldragimi masažnimi kamni ob zvokih tibetanskih skled in zvočnih vilic.

Ekološki lepotilni salon v Živa Centru skupaj z ekološkim frizerskim salonom ponuja razvajanje in prihranek časa.
Med rastlinskim barvanjem si lahko privoščite nego obraza, pedikuro, manikuro ali savno.
Postrežemo tudi zeliščni čaj ali žitno kavo z malim sladkim eko veganskim prigrizkom.

Pokličite 041 404773 in se naročite na ekološko kozmetično nego!