Živa center

Živa Center

Eko trgovina Živa center

Živa Center je ekološka veganska trgovina s prehrano, kozmetiko, čistili in tekstilom. Naš ekološki letni certifikat je dostopen na tej povezavi. Smo pionirji na področju eko-veganske prehrane v Sloveniji in že od leta 1994 sodelujemo z izbranimi in zanesljivimi proizvajalci s katerimi smo skozi desetletja sodelovanja zgradili prijateljske odnose in zaupanje glede ekološke kvalitete.

Smo referenčna izobraževalna ustanova na področju eko-veganske prehrane, eko kozmetike in eko rastlinskih barv za lase. Pokličite za brezplačno svetovanje pri izbiri izdelkov.

Izogibamo se sodelovanja s korporacijami. Osnovni principi ekologije so skrb za naravo, zdravo človeško prehrano in neizkoriščevalska ekonomija. Prehrana z ekološkim certifikatom je edina kontrola in zaščita, ki deluje. Živila, ki imajo ekološki certifikat so v vsaki fazi pridelave sledljiva in kontrolirana pred morebitnim kemičnim ali genskim onesnaženjem (GSO).  

 

EKO VEGANSKA TRGOVINA

Tomačevo 27, Ljubljana

Odprto od ponedeljka do petka od 8h do 19h, v soboto od 8h do 14h

Julija in avgusta od pon. - pet. od 11h do 19h, ob sobotah zaprto.

Mob: 051 454355  T: 01 4364671

2000 IZDELKOV
PARKIRIŠČE

MALOPRODAJA

ekološka trgovina živa
Izbor prehranskih izdelkov v naši trgovini je brez živalskih sestavin, brez gensko spremenjenih organizmov, brez sladkorja, brez laktoze in brez razhudnikov. Sodelujemo z dobavitelji, ki proizvajajo samo ekološke izdelke in so predani ekologiji.  
Brez jajc
Brez razhudnikov
Brez GMD
Brez laktoze
Brez sladkorja
Med več kot 2000 izdelki vam ponujamo izdelke iz eko veganske prehrane, eko kozmetike, eko čistila, eko negovalne pripomočke in tudi eko tekstil.
VEGANSKA
PREHRANA
KOZMETIKA
ČISTILA
NEGOVALNI
PRIPOMOČKI
TEKSTIL

EKO SPLETNA TRGOVINA

www.zivacenter.org

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40€. Članski popust (5-20%) pri vsakem nakupu nad 30€.

2000 IZDELKOV
ČLANSKI POPUST
PARKIRIŠČE

VELEPRODAJA

Smo zastopniki in distributerji izbranih proizvajalcev ekoloških veganskih izdelkov s katerimi že dve desetletji vzgajamo človeški odnos zaupanja in sodelovanja. Eko gibanje, ki se je začelo v drugi polovici prejšnjega stoletja, je bilo namenjeno uporu korporativni industrijski proizvodnji in ekološki skrbi za okolje ter ljudi. Danes mnogi pozabljajo na te osnovne principe. Z našimi izdelki zalagamo številne trgovine, restavracije in salone. Več o veleprodaji najdete tukaj.