Živa center

Živa Center


Ekološka trgovina in alternativni center

Tomačevo 27, Ljubljana. Odprto od ponedeljka do petka od 8h - 19h, sobote od 8h - 14h.
M: 051 454 355 (trgovina)     T: 01 4364671 (trgovina)   e-mail: info@zivacenter.si


nekaj napiљi
Živa - ekološka trgovina že od leta 1994

Eko trgovina, salon, izobraževanja in tretmaji

Več kot 2000 izdelkov na 200m2. Več kot 20 let vodenja delavnic, izobraževanj in izvajanja tretmajev.
Kako do nas?

Tomačevo 27, Ljubljana

Lahek dostop iz ljubljanske obvoznice in krožišča Tomačevo. Lastno parkirišče in dostop z vozičkom.


Spletne povezave - naše spletne strani


vstopna stran

vstopna stran

frizerski salon ћiva

frizerski salon

spletna trgovina

biti ženska

koledar dogodkov


Socialni mediji - spremljajte nas


fb živa center

fb zdravi lasje

fb biti ženska

ig živa centerskrbimo za kakovostno, celovito in ugodno ponudbo!

2000 izdelkov na 200m2, parkirišče,  kartica popustov za redne stranke
V našem izboru so ekološki veganski prehranski izdelki, kozmetika in čistila. Imamo široko ponudbo ekoloških izdelkov brez embalaže (rinfuza).
Smo vodilni v EU na področju svetovanja o ekološki veganski prehrani ter ekološki rastlinski negi za lase in barvanju s 100 % rastlinskimi pigmenti.
V naših prostorih skrbimo za domač in nestresen ambient!
Naše stranke niso prisilni potrošniki. Pomagamo vam izbrati, kar je za vas najboljše in najbolj ekonomično. V trgovini se lahko spočijete in si postrežete s kozarcem vode.
V salonu je meditativna in nestresna atmosfera.
Na vadbah orientalskega plesa je poudarek na miru, energiji in odnosih.
Brez Wi-Fi-ja!
V Živa Centru ne uporabljamo Wi-Fi, EMS smo zmanjšali na minimum.
Več kot 25 let se povezujemo SAMO s predanimi ekološkimi proizvajalci!
Pri nakupu v naši trgovini boste podprli ljudi, ki se ukvarjamo samo z ekološkimi izdelki. Za razliko od korporacij, ki so vključile ekološke izdelke v svoj izbor le zaradi dobičkonosnosti, je ekologija naša osnovna dejavnost in poslanstvo.

Vodstvo Živa Centra


marjan korez
Resnica, Enostavnost, Ljubezen

Marjan Korez

Marjan Korez, po izobrazbi inženir energetike in univerzitetni diplomirani kulturolog. Z alternativnim študijem se ukvarja od leta 1987, najprej z astrologijo nato z rebirthingom. Leta 1989 prvič obišče Haidakhan ašram v Himalaji, kjer vadi yogo in ognjene obrede. Od leta 1994 do 2000 je intenzivno študiral alternativno medicino in prehransko disciplino. Refleksno masažo stopal se je naučil in izvaja  od leta 1996 po tradicionalni kitajski metodi, kjer bolečina igra odločilno vlogo pri procesu regeneracije in samozdravljenja. Prvi v Sloveniji, leta 1997, je v sklopu alternativnega študija Sistema naravnega zdravja, opravil tečaj in pričel z izvajanjem kolonika. Od leta 2012 se ukvarja z antropologijo prehrane.
Je ustanovitelj in direktor Živa Centra. S svojim dolgoletnim poznavanjem proizvajalcev in distributerjev v Evropi zagotavlja pošteno in transparentno ekološko poslovanje. Vodi področje prehrane v BIO trgovini in izvaja privatne konzultacije, terapije, delavnice in predavanja.
Skrb za človeštvo, poštenost in humanost je vodilo v boljšo prihodnost in upanje za pravično družbo.
Svoje raziskovanje in znanje deli na predavanjih PARTNERSTVO IN DUHOVNOST ter na individualnih svetovanjih REBIRTHINGA, ASTROLOŠKE KONZULTACIJE, REFLEKSNE MASAŽE in PREHRANSKEGA SVETOVANJA.
mirjam m. korez
Projekt Biti ženska

Mirjam Mihelčič Korez

Mirjam M. Korez je biologinja, ustanoviteljica projekta "Biti ženska", umetnica ličenja in strokovnjakinja za naravno nego obraza in las. Na inovativen način vodi šolo Orientalskega plesa, ženski trans ples Zaar in redno vadbo ter delavnice za prebujanje ženstvenosti in ženske seksualne energije. Je učiteljica metode Merkava Metamorfoza. Njeni tretmaji in delavnice so namenjeni predvsem ženskam za njihovo zdravje, seksualnost, partnerstvo in duhovnost.
Mirjam je ustanoviteljica Živa Centra in prvega ekološkega frizerskega salona ter direktorica področja naravne kozmetike v BIO trgovini.
Več o njenem projektu Biti ženska si oglejte na www.bitizenska.org.